Investerer du i det grønne skiftet, investerer du i fremtiden

Publisert:

DNB vil satse på selskapene i havnæringen som bidrar til fremtidens løsninger, og skal bidra med totalt 450 milliarder til finansiering av fornybar energi og infrastruktur. 

Havet er Norges viktigste kilde til verdiskaping, men reduksjonen i verdiskapingen fra olje og gass vil skape et stort økonomisk gap. Vi kaller det "Havgapet" – og sammen skal vi tette det med fremtidens løsninger.

Driver du bedrift innen næringer relatert til havet, og ønsker å være med på det grønne skiftet? Kanskje det handler om investeringer i ny teknologi som gir bærekraftige løsninger? Da vil vi gjerne være med deg på reisen. DNB skal bidra med totalt 450 milliarder til finansiering av fornybar energi og infrastruktur. 


DNB kan bidra med

• Finansiering: Vi ønsker å låne ut penger til selskaper som er fremtidsrettede, og prioriterer selskaper som viser at de tar omstilling på alvor.

• Grønne lån til bedriftskunder: Vi tilbyr egne lån til bedriftskunder som oppfyller internasjonalt anerkjente prinsipper for bærekraft, noe som gir bedre betingelser.

• Bærekraftige obligasjoner: Vi legger til rette for grønne, sosiale og bærekraftslinkede obligasjoner til selskaper og prosjekter som oppfyller internasjonalt anerkjente prinsipper for bærekraft.

Trenger din bedrift lån til bærekraftige løsninger?

Les mer om hva vi kan tilby, eller ta kontakt med våre rådgivere for å få bedriften din med i det grønne skiftet.