Havet trenger flere gode gründerideer!

Publisert:

Løsningene på mange av fremtidens utfordringer ligger i havet. Derfor er vi avhengige av nye ideer og at nye innovative selskaper vokser frem. DNB jobber hver dag for at det skal bli enklere å starte og drive bedrift.

Vi har levd av havet i generasjoner, og havet har gjort Norge til det vi er i dag – og det vi skal bli i fremtiden. For med reduksjonen i verdiskaping fra olje og gass de neste tiårene, vil Norge oppleve et økonomisk gap. Vi kaller det Havgapet – og sammen skal vi tette det.

Dette vil kreve kapital og investeringer, og derfor skal DNB bidra med totalt 450 milliarder til finansiering av fornybar energi og infrastruktur. Det vil også være et enormt behov for nye ideer, teknologi og innovasjon.

DNB kan bidra med

• Oppstartsloser: Oppstartslosene gir årlig gratis rådgivning til tusenvis av gründere som ønsker å starte for seg selv. De kan det mest om å starte og drive bedrift og hjelper deg gjerne videre på veien mot oppstart og vekst. Og tjenester som DNB Puls og DNB Regnskap gjør det enklere for de mindre bedriftskundene å få oversikt og kontroll over økonomien allerede fra starten av.

• Kompetanse og nettverk: Gjennom en av Norges største møteplasser, DNB NXT, kobler vi gode idéer med kapital og kompetanse. Vi ønsker å støtte fremtidens vinnere og har egne veksteksperter som hjelper selskaper i vekst. Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med selskapets vekst

• Finansiering: Det finnes ulike former for finansiering for oppstartsbedrifter. Vi kan hjelpe deg med råd om hva som er riktig for din bedrift.

Så mye som 90 prosent av havet er faktisk uutforsket. Det betyr at det er et hav av muligheter der ute.

Har du en idé som kan tette Havgapet?

Ta kontakt med DNBs Oppstartslos for å få hjelp til å realisere den.